Kayseri'den kısa kısa haberler (6 Mart 2023)

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kahramanmaraş'ta Kayseri'deki ilçe belediyelerinin yaptığı çalışmaları inceledi. KAYMEK depremzedeler için kıyafet dikiyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kahramanmaraş'ta Kayseri'deki ilçe belediyelerinin yaptığı çalışmaları inceledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile Kocasinan Konteyner Çarşı'yı ziyaret ederek, incelemede bulundu.

Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve 16 ilçe belediyesiyle çalışmaya devam ettiklerini belirten Büyükkılıç, "Üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam ediyoruz. Onların yüzü gülünce bizim de yüzümüz gülüyor." ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile Kayseri Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilen konteyner kentteki depremzede vatandaşlar ve çocuklarla bir araya gelen Büyükkılıç, depremzede vatandaşlara sıcak yemek dağıtımına eşlik etti.

KAYMEK depremzedeler için kıyafet dikiyor

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) hazır giyim kursu kursiyerleri, Kahramanmaraş'a kurulan konteyner kentteki depremzedelere kıyafet dikiyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, deprem bölgesindeki yaraların sarılması için çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda KAYMEK Argıncık Tesisi'nde dikilen kıyafetler paketlenerek, bölgeye gönderiliyor.

Kayseri Kayseri Gündem Kayseri Valiliği Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Haberleri