Kayseri'den kısa kısa haberler

TAKİP ET

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ'nin (KAYMEK) eczacıların ihtiyaç duydukları nitelikli eczacı asistanlarının yetiştirilmesi için açtığı kurs yoğun ilgi gördü. Belediye başkanlarından yargı mensuplarına ziyaret.

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ'nin (KAYMEK) eczacıların ihtiyaç duydukları nitelikli eczacı asistanlarının yetiştirilmesi için açtığı kurs yoğun ilgi gördü.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve 12. Bölge Kayseri Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Nuri Akın'ın katılımlarıyla KAYMEK ile Kayseri Eczacı Odası arasında "Eczacı Asistanlığı ile Sanat ve Mesleki Kurslar Düzenlemesine İlişkin" iş birliği protokolü imzalanmıştı.

Protokol kapsamında eczacı asistanlığı kursu kayıtlarının başlamasıyla kontenjanlar yüzde 100 doluluğa ulaştı.

Belediye başkanlarından yargı mensuplarına ziyaret

Büyükkılıç, Melikgazi, Kocasinan ve Hacılar belediye başkanları ile Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Mustafa Yazıcı, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ve Baro Başkanı Ali Köse'yi ziyaret etti.

Büyükkılıç ve beraberindekiler, yargı mensuplarına misafirperverlikleri için teşekkür etti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yargı mensupları da Büyükkılıç ve ilçe belediye başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kayseri Kayseri Gündem