Kayseri'den kısa kısa haberler

TAKİP ET

AÜB Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı, ERÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. KASKİ'nin ERÜ Kan Merkezi'ne desteği sürüyor. KASKİ personeli, merkezde kan verdi. Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) tarımsal kalkınmada destek kapsamında meyve ağacı aşılama kursu açtı.

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) tarımsal kalkınmada destek kapsamında meyve ağacı aşılama kursu açtı.

 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yüz yüze ve ücretsiz kurs için kayıtlar başladı.

Ayrıca KAYMEK, Kent Atölyeleri projesi kapsamında dolgu oyuncak bebek yapımı kursu da düzenleyecek.

- KASKİ’nin ERÜ Kan Merkezi'ne desteği sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü personeli kan stoklarına katkıda bulunmak amacıyla Erciyes Üniversitesi Hastaneleri Kan Merkezi’nin kampanyasına destek verdi.

KASKİ Genel Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Erciyes Üniversitesi Hastaneleri Kan Merkezi’nin "Her damla kan, bir can" sloganıyla sürdürdüğü kan bağışı kampanyasına belirli periyotlarla destek vermeye devam ediyor.

KASKİ personeli, merkezde kan verdi.

- AÜB Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı, ERÜ’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı, Erciyes Üniversitesi (ERÜ)) ev sahipliğinde 5 Mayıs 2023 Cuma günü Kayseri'de gerçekleştirilecek.

Anadolu'daki 13 üniversitenin oluşturduğu AÜB, bu yıl 11 ilde Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı düzenleyecek.

Yarın Kayseri'de start verilecek olan Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı, 26 Mayıs 2023 Cuma günü Amasya’da sona erecek.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirterek, bu yıl tercih yapacak tüm öğrencileri 5 Mayıs 2023 Cuma günü saat 10.00’da ERÜ Marianne Molu Anfi’de açılışı gerçekleştirilecek AÜB Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı'na davet etti.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun KASKİ kayseri Kayseri haberleri KAYMEK ERÜ kan merkezi AÜB Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı