Kayseri'den kısa kısa haberler

TAKİP ET

Kayseri'den kısa kısa: MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti. Zafer Partisi Talas İlçe Başkanı Başkanı Gülhanım Karadurdu görevden alındı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Büyükkılıç'ın makamında gerçekleşen ziyarete MHP İl Başkanı Ahmet Bağçovan ve yöneticiler de katıldı.

Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, tekrar milletvekili seçilen Özdemir ve Ersoy'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Özdemir ve Ersoy'un Kayseri'yi TBMM'de gururla temsil edeceklerine inandığını ifade eden Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortaklarıyla her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını, uyum kültürü içerisinde hiç ayrıştırmadan, ötekileştirmeden gerekli çalışmaları yaptıklarını aktardı.

Özdemir ve Ersoy da Büyükkılıç’a Kayseri için yaptığı yatırımlar, hizmetler ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Zafer Partisi Talas İlçe Başkanı Başkanı Gülhanım Karadurdu görevden alındı

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı, Talas İlçe Başkanı Başkanı Gülhanım Karadurdu'nun görevden alındığını bildirdi.

Partiden yapılan açıklamada, "Zafer Partisi Kayseri Talas İlçe Başkanı Gülhanım Karadurdu görülen lüzum üzerine ilçe başkanlığı görevinden alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

Baki Ersoy İsmail Özdemir Kayseri Kayseri siyaset