Kayseri Haberi: Melikgazi'nin 80 günde 80 parkına Saadet'ten eleştiri geldi

TAKİP ET

Kayseri Haberi: Saadet Partisi (SP) Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'na, '80 günde 80 parkı tamamladık' açıklaması üzerinden tepki gösterdi.

Kayseri haberi... Saadet Partisi (SP) Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na, “80 günde 80 parkı tamamladık” açıklaması üzerinden tepki gösterdi. 30 Ağustos’ta yapılan parkı inceleyen Aktaş, “30 Ağustosta yapılan parklardan birindeyiz. Çim ekilmiş, 4 ağaç dikilmiş,kenarda da kaldırım taşı döşenmiş ve 2 bank konmuş. Çocuklar için oyun alanı dahi yok. Oysa Başkan Palancıoğlu bitirdik demişti.  110 gün oldu” dedi.

"PARKLAR KÜÇÜK! DÜNYANIN EN KÜÇÜK PARKLARI İÇİN GUİNNESS REKORLAR KİTABINA BAŞVURSUNLAR"

Mustaf Palancıoğlu’na çağrıda bulunan ve Guinness Rekorlar Kitabına başvurmasını da isteyen Aktaş, “Bugün vatandaşa, Başkanın yaptık, bitti dediği en küçük parkı gösterdik.  Bunun gibi çok var. Diğer mahallelerde kimisinde bir şey yapılamış, bu konuda halkı bilgilendirmek istedik.  Tavsiyemiz bulunduğumuz alan Guinness Rekorlar Kitabına girebilecek en küçük parklardan biri, müracaat etsinler, en küçük park ile mutlaka rekorlar kitabına da girerler” diye  konuştu.

kayseri kayseri siyaset kayseri saadet partisi sinan aktaş melikgazi belediyesi mustafa palancıoğlu