Kayseri hava durumu: Pazar ve Pazartesiye dikkat!

TAKİP ET

Kayseri 25-29 Mayıs 2023 tarihleri arasında yağışlı, parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

Bugün Kayseri genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğüne bağlı 7. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada pazar ve pazartesi gününe dikkat çekildi.

KAYSERİ HAVA DURUMU: PAZAR VE PAZARTESİYE DİKKAT!

25 Mayıs 2023 tarihinde Kayseri'de hava, parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçmesi bekleniyor. Rüzgar; güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

26 Mayıs 2023 tarihinde Kayseri'de hava, parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçmesi bekleniyor. Rüzgar; güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

27 Mayıs 2023 tarihinde Kayseri'de hava, parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçmesi bekleniyor. Rüzgar; güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

KAYSERİ'DE RÜZGAR PAZAR GÜNÜ 60 KİLOMETRE HIZA ULAŞABİLECEK!

28 Mayıs 2023 tarihinde Kayseri'de hava, parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçmesi bekleniyor. Rüzgar; güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eserken yer yer rüzgar hızı saatte 40-60 kilometre hıza ulaşabilecek.

29 Mayıs 2023 tarihinde Kayseri'de hava, parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağışlı olması bekleniyor. Rüzgar; güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yer yer ise rüzgarın saatteki hızı saatte 30-50 kilometreye ulaşabilecek.

Kayseri Kayseri hava durumu hava durumu Kayseri Meteoroloji Tarım için meteoroloji