Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünden Muhteşem 23 Nisan Kutlaması

TAKİP ET

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus Timleri, Asayiş Ekipleri ve Atlı Polisten muhteşem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması etkinliği.

Kayseri Valiliği ve Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen muhteşem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması halka moral verirken ekiplerin oluşturduğu kortej şehri aydınlattı.

Yunus Timleri, Asayiş Ekipleri ve Atlı Polisten oluşan kortej Alpaslan Mahallesi'nden saat 21:00 civarında başladığı yürüyüş ve etkinliği mahalle mahalle şehrin dört bir tarafına yaydı.

Kısıtlama nedeni ile dışarı çıkamayan vatandaşlar ve çocuklar Polise alkışlar ile ve el sallayarak sevgi gösterisinde bulunurken 23 Nisan coşkusuna dahil oldular.

Yeni düzen sosyal medya haber portalı Kayseri Radar'ın canlı yayınla 50 Binden fazla insana ulaştırdığı 3 faklı noktadan yapılan canlı yayınlar ve yayınlanan o anlar sosyal medyada izlenme rekoru kırarken yapılan yorumlarla Kayseri Polisine ve 23 Nisan coşkusuna  vatandaşlarda sosyal medya üzerşnden dahil oldu.

kayseri kayseri emniyet müdürlüğü asayiş ekipleri yunus timi atlı polis 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kayseri radar