Kayseri İldem'de 58 yaşındaki kadın intihar etti

TAKİP ET

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan İldem D konutlarında 2 gün önce gerçekleşen intihar olayında vefat eden kişinin yakın zamanda psikolojik sorunlar yaşayan ve 58 yaşında olan S.Ö olduğu öğrenildi.

Kayseri'nin Melikgazi İlçesinde 2 gün önce İldem D konutlarında gerçekleşen intihar vakasında hayatına son veren S.Ö isimli kadının 58 yaşında olduğu öğrenilirken S.Ö'nün ailevi sorunları nedeni ile psikolojik bunalıma girdiği iddia edildi.

S.Ö'nün kendini 7 katlı binadan aşağı atması üzerine olayı gören komşuları 112 arayarak yardım istedi.

Yeni düzen sosyal medya haber portalı Kayseri Radar'a yansıyan ilk görüntülerde Olay yerine ilk ulaşan bölge jandarması oldu. Jandarma ve gelen sağlık ekipleri 58 Yaşındaki S.Ö'nün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

S.Ö'nün cansız bedeni morga kaldırılırken Jandarma rapor ve tutanaklarına "intihar" olarak kayıt düşüldüğü iddia edildi.

Sosyal medya haber portalı Kayseri Radar sorumlu yayıncılık gereği video görüntülerini yayınlamadı.

48 saat içerisinde bir çok kamu kurumu ile temasa geçen ekibimize gerekli bilgiler verilmemesine rağmen aile yakınlarına ulaşmayı başardık.

Bu intihar vakası hala basına yansımazken kamu kurumlarının sessizliği dikkat çekiyor.

Son zamanlarda Kayseri'de artan intihar vaka sayısı dikkat çekerken bazı olayların kamudan saklandığı, intihar vakaların basit bir olay gibi görüldüğü ve sümen altı edildiği veya geçiştirildiği iddia edildi.

kayseri kayseri olay kayseri i̇ntihar i̇ntihar i̇ldem d intihar i̇ldem i̇ntihar kayseri gündem kayseri radar kayseri radar bugün