Kayseri ile Adana'yı birbirine bağlayan 4,5 milyon liralık yol yatırımı

TAKİP ET

Kayseri'nin Develi ile Adana'nın Kozan ilçelerini birbirine bağlayan yolun 13 kilometrelik kısmının altyapı çalışması ve asfalt sathi...

Kayseri'nin Develi ile Adana'nın Kozan ilçelerini birbirine bağlayan yolun 13 kilometrelik kısmının altyapı çalışması ve asfalt sathi kaplaması 4 milyon 602 bin lira harcanarak yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın talimatlarıyla kırsal yollarda konfor ve güvenliğin artırılmasına yönelik hizmetler devam ediyor.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığınca Develi ilçesini Kozan üzerinden Adana’ya bağlayan Gürümze yolunun il sınırları içerisinde kalan kısmında 2015 yılından bugüne kadar gerekli iyileştirme ve sanat çalışmaları yapıldı.

Ayrıca Develi Belediyesinin katkıları ile sınırları içerisindeki yolun kalan kısmının tamamına asfalt sathi kaplama yapılarak konforlu hale getirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükkılıç, kent merkezi kadar kırsalı da ihmal etmeden yatırım ve faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek, Gürümze yolunun yapılması iki ilçe arasında gidiş gelişi kolaylaştırmış olup, ticarete büyük katkı yapacak hale getirilmiştir. ifadesini kullandı.

Develi-Kozan ilçelerini birbirine bağlayan yolun 13 kilometrelik kısmının altyapı çalışması ve asfalt sathi kaplaması olmak üzere 4 milyon 602 bin lira harcanarak yapıldığını kaydeden Büyükkılıç, tüm ilçelerde yapılan yol çalışmalarının aralıksız sürdüğünü aktardı.


AA