Kayseri Memduh Başkanı tramvaya binmeye davet ediyor!

TAKİP ET

Son zamanlarda aldığı yanlış kararlar ile dikkat çeken Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın son yaptığı ulaşım hamlesi ile korona virüs tedbirlerini bir kenara bıraktığı ve sefer sayılarını indirerek maliyeti düşürmeyi amaçladığı iddia ediliyor.

Kayseri'nin Atom Karıncasından yanlış üstüne yanlış.

12 Nisan Pazar günü Özel Halk Otobüsçülere gönderilen SMS ile 'korona virüs' çıkan personellerden dolayı haklı olarak sefer yapmalarına izin verilmemişti. Ancak bu kez yaşanan sorun ise işi içinden çıkılmaz bir hale sokuyor! Sefer sayılarının para konusunda zorluk yaşayan Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından daha da azaltılarak maliyeti düşürmenin amaçlandığı iddiası gündeme bomba gibi oturdu.


1,5 milyonluk şehir Kayseri'de sınırlı ulaşım.

Maliyet düşürmenin hedeflendiği iddiası 'sağlık mı yoksa para mı?' yorumlarına neden olurken duraklarda oluşan kalabalık dikkat çekti.


Sağlık mı yoksa para mı?

Kalabalığı görenlerin ve durakta olanların ' bu zihniyet ile Kayseri'de korona bitmez' demesi tepkinin yansıması olarak değerlendirilirken tramvayda ki doluluk oranı 'korona virüs tedbirleri'nin dışında maksimum seviyede tutuldu.

Tramvay içerisinde yolculuk edenlerin bir çoğunun 'Senide tramvaya bekliyoruz Memduh Başkan' demesi günün ilginç anlarından bir tanesi idi.


Kayseri'de korona bitmez!

Tramvaylarda salgının yayılmasını engellemek için koronavirüs tedbirleri dışında dikkat çeken bu doluluk oranı ile Kayseri'de vaka sayılarının artmasından endişe ediliyor.





kayseri Memduh Başkan Atom Karınca Kayseri Büyükşehir Belediyesi Memduh Büyükkılıç Ulaşım A.Ş. yanlış üstüne yanlış kayseride son durum kolaysa sen bin