Kayseri Olay: Kayseri Emniyetinden kaçakçılara operasyon, 2 gözaltı

TAKİP ET

Kayseri Olay: Kayseri Polisi kaçakçılara göz açtırmıyor. Kayseri Fevzi Çakmak Mahallesinde ülkeye yasa dışı yollarla getirilen ve menşei belli olmayan ilaç ve nargile tütünlerinin depolandığı tespit edildi.

Kayseri olay... Kayseri Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen kaçakçılık operasyonunda ülkeye yasa dışı yollarla getirilen ve menşei belli olmayan ilaç ile nargile tütünlerinin Kocasinan İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde piyasaya sürülmek üzere depolandığının tespit edildi.


Operasyonda olayla ilgili A.E.E ve Z.K. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Aynı zamanda adreste yapılan aramalarda ele geçirilen değişik markalardaki 4 bin 068 ilaç ile 273 kilogram nargile tütününe el konulduğu bildirildi.

kayseri kayseri haberleri kayseri son dakika haberleri kayseri son dakika kayseri haber kayseri asayiş haberleri haber kayseri asayiş haberleri kayseri asayiş haberi kaçakçılık kayseri kaçakçılık operasyonu kayseri nargile nargile tütünü kayseri