Kayseri Özel Haber: İnsana ve insan ruhuna dokunan Başkan Mustafa Yalçın

TAKİP ET

Kayseri Özel Haber: Dün akşam saat 17'de Kayseri Radyoları ortak yayını Şehrin Gündemi isimli programda konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, "Ya asfalt yapacaktık yada öğrencilere destek olacaktık."

Dün akşam saat 17'de Kayseri Radyoları ortak yayını "Şehrin Gündemi" isimli programa Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın konuk oldu.

Moderatörlüğünü Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'nın yaptığı programda önemli açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Yalçın'ın sözleri gündemi oturdu.

Bir soru üzerine Mustafa Yalçın'ın verdiği cevap herkesi duygulandırdı. Yalçın; "Önümüzde iki yol vardı... Ya asfalt yapacaktık yada ülkemizin geleceği gençler için bir şeyler yapacaktık. Asfalt yapsak bu kadar insanın yüreğine dokunamazdık. Biz asfalt yerine öğrencilerimiz için birşeyler yapmayı tercih ettik. İhtiyacı olan öğrenciler için tablet aldık..." dedi.

Alınan tablet bilgisayarlar Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmiş yine Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğünün kontrolünde tablet dağıtımları yapılmıştı.

kayseri talas talas haber mustafa yalçın talas belediyesi tablet pc asfalt