Kayseri Radar Haberi: Bitmeyen parkların mucidi, Melikgazi Belediyesi

TAKİP ET

Kayseri Radar Haberi: Melikgazi Belediyesinin "80 Günde 80 Park" sloganı ile yola çıktığı parkların bitmemiş olması vatandaş arasında, "bitmeyen park yapmışlar" yorumlarına neden oldu.

Kayseri Radar haberi... Kayseri'de "80 Günde 80 Park" sloganı ile yola çıkan Melikgazi Belediyesine ait parkların birmediği daha önce Saadet Partili isimler tarafından dile getirilmişti.

Bu kez görüntüleri siyasiler değil, vatandaşlar çekti.

Vatandaş gazeteciliğinin en iyi örneklerinden yeni düzen medya, sosyal medya haber portalı Kayseri Radar'a gönderilen görüntüler,muhalefeti doğrular nitelikte.


Parka giden yolların çok havalı görünmesine rağmen, parkların geçen süreye rağmen bitmemiş olması dikkat çekiyor.


Terk edilmiş bir alanı andıran "parklar"da (!) uzun zaman geçmesine rağmen çalışma olmaması ve alanın terk edilmiş bir halde bırakılması ise işin ne kadar özensiz olduğunu gösteriyor.


Bitmemiş ve terk edilmiş hali gözler önüne serilen parkların son halini gören vatandaşların yorumu ise, "Bitmeyen Park Yapmışlar" şeklinde.

Daha önce Kayseri Radyoları ortak yayınına katılan Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu, "bir takım eksiklerin olduğunu biliyoruz. Eksikleri düzeltmek için ise havaların normalleşmesini" bekliyoruz şeklinde açıklama yapmıştı.

kayseri kayseri haber kayseri radar melikgazi belediyesi 80 günde 80 park bitmeyen park