Kayseri şebeke suyunu en pahalı tüketen büyükşehirler arasında!

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, cuma namazı sonrası vatandaşlarla buluşarak su fiyatları konusunda 'Zaten sabitlemiştik, şimdi de indirim yapıyoruz. 500 milyon TL daha gitti, bu insanlara feda olsun.' değerlendirmesinde bulunmuştu. Sosyal medyada yer alan görselde Kayseri'nin su fiyatları konusunda en pahalı Büyükşehirler arasında olduğu iddia edildi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, cuma namazı sonrası vatandaşlarla buluşarak su fyatları konusunda 'Zaten sabitlemiştik, şimdi de indirim yapıyoruz. 500 milyon TL daha gitti, bu insanlara feda olsun.' değerlendirmesinde bulunmuştu.

Kayseri'de suya yüzde 20 indirim geliyor!

Büyükşehirler arasında su fiyatlarını içeren ve sosyal medyada hızla yayılan görselin ardından su fiyatlarında Kayseri'nin en pahalı şebeke suyu kullanan iller arasında olduğu iddia edildi.

Kayseri'nin su fiyatları konusunda en pahalı iller arasında olduğu ortaya çıktı!

Türkiye genelinde belediyelerin su fiyatları gündem olurken Büyükşehirler arasında Kayseri'nin şebeke suyunu en pahalı tüketen İzmir , Gaziantep ve Erzurum gibi iller arasında yer aldı. İşte il il su fiyatları.

Kayseri'nin şebeke suyunda en pahalı iller arasında yer aldığı yalanlandı!

Kayseri Kayseri su fiyatları su fiyatları