Kayseri Şehir Hastanesinde "Aşı Uygulama Merkezi" oluşturuldu

TAKİP ET

Kovid 19 aşılarının Kayseri'ye gelmesinin ardından Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Kayseri Şehir Hastanesi'nde Aşı Uygulama Merkezi' nin oluşturulduğunu, ilk aşamada sağlık çalışanlarının aşılanmasının planlanmakta olduğunu duyurdu. 

Kovid-19 aşılarının Kayseri'ye gelmesinin ardından Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Kayseri Şehir Hastanesi'nde Aşı Uygulama Merkezi' nin oluşturulduğunu, ilk aşamada sağlık çalışanlarının aşılanmasının planlanmakta olduğunu duyurdu. Ayrıca aşılamanın belirli bir orana gelene kadar tedbirlere devam edimesi gerktiğinin altını çizdi.

İl Sağlık Müdürü Benli sosyal medyasından yaptığı paylaşımında;

''Bilim kurulumuzun hazırlamış olduğu strateji ile, ilk aşamada sağlık çalışanlarının aşılanması planlanmaktadır. Bu kapsamda Kayseri Şehir Hastanemizde "Aşı Uygulama Merkezi" oluşturuldu. Yapılan bu çalışmalar ile ilimizde ve ülkemizde pandeminin bitişine şahit olacağımıza canı gönülden inanıyorum. Aşılama belirli bir orana gelene kadar tedbirlere devam etmeliyiz.'' ifadelerine yer verdi.

kayseri kayseri haberleri kayseri son dakika haberleri kayseri son dakika kayseri haber haber kayseri kovid19 aşı kayseri aşı ali ramazan benli kayseri şehir hastanesi aşı uygulama merkezi