Kayseri Ulaşım A.Ş. ve Özel Halk Otobüsçüleri arasında ki gerilime Valilik son noktayı koydu

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı Ulaşım A.Ş. ile Özel Halk Otobüsçüleri Odası arasında 12 Nisan Pazar gecesi saat 23:15'den bu yana devam eden gerilime Kayseri Valiliği son noktayı koydu.

Kayseri Valiliğinden Gerilime Son Nokta

12 Nisan Pazar gecesinden bu yana devam eden Kayseri Ulaşım A.Ş. ve Özel halk Otobüsçüleri arasında devam eden gerilime 'il sağlık müdürlüğü' imzası ile verilen ayarın detayları aşağıda.

Kayseri Valiliği tarafından yapılan açıklamada:

İlimiz Sağlık Müdürlüğünce tanzim edilen raporda; İlimiz Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yürütülmekte olan otobüslerle yapılan toplu ulaşım hizmetlerinde görevli bazı servis elemanları ve şoförlerde Corona Virüs bulgusuna rastlanmış olup testleri pozitif çıkmıştır.

Belirtilen nedenle alınması gereken acil önlemler kapsamında;

1. Mezkur Raporda belirtilen servis elemanları ve şoförlerin temas halinde bulundukları görevliler , şoförler ve diğer bireyler  ile  bütün temaslıların İl Sağlık Müdürlüğünce tespit edilerek 14 gün süreyle karantina altına alınmalarına, 

2. Toplu taşıma hizmetlerinde aksaklık meydana gelmemesi için İlimiz Büyükşehir Belediyesi ve Ulaşım A.Ş tarafından gerekli tüm tedbirlerin alınmasına,  

Kararın İlimiz Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım A.Ş ve ilgili diğer kurumlara tebliğine

Oy birliği ile karar verilmiştir, denildi.



kayseri özel halk otobüsü karantina kayseri büyükşehir belediyesi kayseri ulaşım a.ş. halk otobüsü