KAYSERİ Ulaşım AŞ ile Halk Otobüsçüler arasında SMS savaşı

TAKİP ET

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan Sokağa Çıkma Yasağının bitmesine 45 dakika kala 23:15 de gönderilen SMS ile şoke olan halk otobüsçüler Kayseri Büyükşehir Belediyesine ait Ulaşım A.Ş.'ye gitmişti...

KAYSERİ Ulaşım AŞ'den Özel Halk Otobüsçülere tehdit gibi SMS

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan Sokağa Çıkma Yasağının bitmesine 45 dakika kala 23:15 de gönderilen SMS ile şoke olan halk otobüsçüler Kayseri Büyükşehir Belediyesine ait Ulaşım A.Ş.'ye gitmişti. Vali ile telefonda görüşmeyi beklerken Ulaşım A.Ş'den ikinci bir SMS geldi.

Daha önce Odanın aldığı kararla 'sabah saat 6'da herkes iş başı yapmayı' beklerken gelen SMS ile ikinci bir şok yaşadılar.

Kayseri Ulaşım A.Ş. tarafından gönderilen SMS'de, 'Sabah saatlerinde karantina kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edilecek ve evlerinde bulunmayanlara 3 Bin 100 TL ceza uygulanacak' deniyordu.


Kayseri Ulaşım A.Ş. tarafından Özel Halk Otobüsçülere gönderilen SMS

Halk otobüsçülerin nasıl bir tavır alacağı belirsizliğini korurken gece geç saatlerde Özel Halk Otobüsçüler Oda Başkanı Hayrullah Şahin üyelerine gönderdiği mesajda 'Vali bey ile telefonda diğer yerimizin yanında hoparlör açıkken görüştüm. Mevcut personelin dışında yeni bir personel bulabilirseniz sefere çıkabilirsiniz. Memduh Başkan ile görüştüm mağduriyetimiz giderilecek' dedi.



kayseri özel halk otobüsü halk otobüsü sms savaşları koronavirüs