Kayseri uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

TAKİP ET

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 2 kişiyi rezidans odasında yakalarken, Hürriyet Mahallesi Fırat Caddesinde de bir otomobil içerisinde bir kişi gözaltına alındı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri,  uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarında Hürriyet Mahallesi Fırat Caddesinde bir otomobil içerisinde ve Tacettin Veli Mahallesinde bir rezidans odasında uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen şüphelileri yakaladı.

Polis, yapılan üst aramalarında S.K. isimli şahsın üzerinden 9 adet alüminyum folyoya sarılı vaziyette 9 gram metamfetamin, O.S. ve O.K.isimli şahısların üzerinden ise 4,20 gram ve 13,20 gram metamfetamin ele geçirdi.

Yakalanan şahıslar göz altına alınarak haklarında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan  adli işlemler başlatıldı.
 

kayseri kayseri haberleri kayseri son dakika haberleri kayseri son dakika kayseri haber kayseri asayiş haberleri haber kayseri asayiş haberleri kayseri asayiş haberi kayseri narkotik haberleri narkotik uyuşturucu