Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'dan veda gibi paylaşım

TAKİP ET

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı'nın, 'Varımı yok ettim! Benim artık elimden bir şey gelmiyor.' sözleri ile istifa sinyali vermesinin hemen ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Gözbaşı'nın paylaşımı gün içerisinde dikkatli gözlerden kaçmayarak, 'veda mı ediyor' sorusunu akla getirdi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı'nın, 'Varımı yok ettim! Benim artık elimden bir şey gelmiyor.' sözleri ile istifa sinyali vermişti.

Kayserispor Başkanlığı için adı geçen Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in 'Bir koltukta iki karpuz olmaz!' diyerek reddettiği başkanlığın ardından Berna Gözbaşı veda mı ediyor sorularını akla getiren bir paylaşım Gözbaşı'nın sosyal medya hesabında dikkat çekti.

Berna Gözbaşı yaptığı paylaşımda;

"Hepimiz, tüm Anadolu kulüplerinin çok zor günler yaşadığı bir dönem geçiriyoruz. Pandemi ve sonrasında ekonomik gelişmeler darboğaza soktu. Sağolsun Onursal Başkanımız Sn @mehmetozhaseki her zaman hem şahsıma hem kulübe desteklerini esirgemedi, gecesini gündüzüne kattı.

Büyük bir aşkla bağlı olduğum, 3 yılımı verdiğim Kayserisporumuz için desteklerini emeklerini esirgemeyen başta Sn.Özhaseki olmak üzere herkese, tüm camiamıza sonsuz teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kayserispor Kulübü Başkanı Gözbaşı: Varımı yok ettim! Benim artık elimden bir şey gelmiyor

Kayserispor Başkanlığı için adı geçen Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin'den son dakika açıklaması

Berna Gözbaşı Alpaslan Baki Ertekin Kayserispor Kayserispor Son Dakika Kayseri Mehmet Özhaseki