Kırşehirli esnaf gurbetçileri bekliyor

TAKİP ET

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, küçük esnafın gurbetçilerin gelişini...

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, küçük esnafın gurbetçilerin gelişini beklediğini bildirdi.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı'nı geride bıraktıklarını, özel günlerin ticareti canlandırdığını belirtti.

Alışveriş hareketliliğinin en çok esnafları sevindirdiğini vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:

"Bayramda konfeksiyondan ayakkabıcısına, terziden tatlıcısına kadar birçok sektörde alışveriş yoğunluğu yaşandı. Şimdi de Kırşehir'de özellikle gurbetçilerimizin gelişi başladı. Bayramı daha büyük cirolarla kapatmayı bekliyorduk ancak kurumsal firmalardaki yoğunluk esnaflarımızda aynı seviyede olmadı. Esnaf ve sanatkarlarımız özellikle gurbetçilerimiz için hazırlıklarını tamamladı. Yaklaşık 2 ay gurbetçilerimizi şehrimizde ağırlayacağız. Alışverişlerini ve ihtiyaçlarını memleketlerinden karşılayacaklar. Onlardan da ricamız alışverişlerini yerel esnafımızdan yapmalarıdır. Gurbetçilerimizin küçük esnafımızdan alışveriş yaparak destek olmalarını bekliyoruz."

gurbetçiler Kırşehir Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk