Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar, çalışmalarını değerlendirdi

TAKİP ET

ANKARA Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, 44 aylık görev sürecinde 24 proje tamamladıklarını, ilçeyi marka...

ANKARA Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, 44 aylık görev sürecinde 24 proje tamamladıklarını, ilçeyi marka haline getirmek istediklerini söyledi.

Acar, Kızılcahamam Belediyesi Tiyatro ve Nikah Salonunda düzenlenen AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığı Kasım Ayı İlçe Danışma Meclis Toplantısına katıldı.

Konuşmasında 44 aylık görev sürecini değerlendiren Acar, çevre, ulaşım, eğitim ve enerji alanlarında 24 projeyi tamamladıklarını, 15 projenin devam ettiğini, 5 projenin de planlandığını belirtti.

Acar, Kızılcahamam için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kızılcahamam'ın ormanları Ankara'nın akciğeri. Turistik bir ilçe. Kızılcahamam, tarihi ve kültürüyle gerçekten hem Ankara hem ülkemiz adına önemli bir ilçemiz. Bu anlamda Kızılcahamam için hedeflerimize tek tek ilerliyoruz. Kızılcahamam'ı marka yapacak projeleri adım adım kararlı bir şekilde yürütüyoruz."

İlçe Danışma Meclis Toplantısına AK Parti Ankara Milletvekilleri Asuman Erdoğan, Zeynep Yıldız, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Ahmet Gül ve AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Güray Altunay da katıldı.



Ankara KIZILCAHAMAM