Kızılcahamam Belediyesi ihtiyaç sahiplerine "sosyal destek kartı" dağıttı

TAKİP ET

Kızılcahamam Belediyesince ihtiyaç sahiplerine "sosyal destek kartı" dağıtımına başlandı. Belediye Başkanı Süleyman...

Kızılcahamam Belediyesince ihtiyaç sahiplerine "sosyal destek kartı" dağıtımına başlandı.

Belediye Başkanı Süleyman Acar, yaptığı açıklamada, yardımların ihtiyaç sahiplerini incitmeden gizlilik içinde yapılmasına, veren elin alan eli görmeden yürütülmesine önem verdiklerini belirtti.

Yardımların kimseyi incitmeden, kırmadan, rencide etmeden yapılması gerektiğine işaret eden Acar, şunları kaydetti:

"Hepimizin üzerine düşen görevler var. Bizler Kızılcahamam'ın imkanlarını hemşehrilerimize vermekle mükellefiz. Bu bilinçle temel ihtiyaçların karşılanabileceği sosyal destek kartı uygulamasını hayata geçirdik. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhur İttifakı meclis üyeleri tarafından verilen su fiyatının normalleştirilmesi önergesini bahane ederek, daha indirimi hayata geçirmeden ivedilikle ihtiyaç sahiplerine yapılan et, kömür ve tohum desteğini kesti.

Kızılcahamam Belediyesi olarak bizler de vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için çalışmalarımıza derhal başlayarak hemen vatandaşlarımıza tohum ve kömür yardımlarımızı dağıttık. Şimdi ise sosyal destek kartımızı çıkardık. Sosyal destek kartını tıpkı bankamatik kartı gibi kullanarak vatandaşlarımız doğalgaz, jeotermal ısınma, et, gıda, kırtasiye dahil toplam 35 kalemdeki ihtiyaçlarını karşılayabilecekler."

Ankara KIZILCAHAMAM Sosyal Destek Kartı