Kocasinan Belediyesi Zabıta Müdürünün intikamı mı?

TAKİP ET

Kayseri'nin Kocasinan Belediyesinde bir garip olay daha! Kocasinan Belediye Zabıta Müdürü hakkında olumsuz haber yapan gazetecinin işyerine denetim için zabıta gönderdi. Zabıta Müdüründen intikam mı? Standart uygulama mı?

Kayseri'nin ilçe belediyesi Kocasinan Belediyesinden tehdit gibi denetim! Kocasinan Belediyesi Zabıta Müdürü hakkında olumsuz haber yapan gazetecinin işyerine denetim amacı ile Kocasinan Belediyesi tarafından zabıta gönderildiği aynı gazetecinin sosyal medya paylaşımı ile ortaya çıktı.

KOCASİNAN'DA OLUMSUZ HABER YAPANA ZABITA DENETİMİ

Bir kaç gün öncesinde Gazeteci Azim Deniz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kocasinan Belediyesi ve Zabıta Müdürünü etiketlerek bir paylaşımda bulunmuş paylaşımında iddiaları dile getirmişti.

Deniz yaptığı paylaşımda;

Hayırsever başkan @ahmetclkbyrkdr zabıta müdürü şaban yakupoğlu’na beli ağrıyor diye, özel araba almış. Halbuki, müdürün şoförlü aracı vardı. Müdür, maaş dışında, KİMAŞ A.Ş den 4000 tl huzur hakkı alıyormuş. Müdür olasım geldi. @KocasinanBld @mehmetozhaseki @sabancopuroglu

ifadelerini kullanmıştı.

BU DENETİM YAPILAN HABERİN İNTİKAMI MI?

Bugün ise Kocasinan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından işyerinde bir denetim gerçekleştirildiğini yine sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Adamda, utanmada yok @KocasinanBld zabıta müdürü Şaban Yakup oğlu "çift maaş alıyor. @ahmetclkbyrkdr kendisine özel araba almış" diye yazmıştım. Şaban müdür sancısından sabaha kadar uyuyamamış, zabıta memurlarını işyerime denetlemeye göndermiş. Yüzsüzlüğün bu kadarına pes doğrusu


Denetimin bu haberin yayının ardından gerçekleşmesi bir intikam alma hırsı ile mi hareket edildi yoksa standart bir denetim mi? sorularını akıllara getirdi.

Aynı bölge içerisinde yer alan Sahabiye Mahallesi gibi alanlarda yoğunlaşan yabancı uyrukluların işyerlerinin ruhsatı olup olmadığı, işyerlerinin denetlenip denetlenmediği ise bilinmiyor!

Kocasinan Belediyesi ilişkili haberler

Zihni Sinir Proce: Kayseri'nin en çok rüzgar alan mevkiine millet bahçesi yapılıyor!



Kocasinan Belediyesinde sosyal yardım skandalı! Yardım alan vatandaşları ifşa ettiler



Kayseri Kocasinan Belediyesinde çalışan Zabıta uyuşturucu operasyonunda yakalandı!



Belediye tuzlamayınca vatandaş kumladı! Yer: Kayseri, Kocasinan

Kayseri'de belediyeler çalışıyor (!) Yer: Kocasinan

Kayseri Kayseri Olay Kocasinan Belediyesi Kocasinan Zabıta Zabıta Müdürünün İntikamı sahabiye mahallesi