Kuzey Makedonya'da "2. Balkan STK Buluşması" düzenlendi

TAKİP ET

teşekkür etti.Program eğitimcisi AR-GE ve Proje Uzmanı Enes Güneyli de proje yazarlığı eğitimlerinde uluslararası...

teşekkür etti.

Program eğitimcisi AR-GE ve Proje Uzmanı Enes Güneyli de proje yazarlığı eğitimlerinde uluslararası kurum ve kuruluşların proje-hibe-destek programlarına dönük teknik altyapıyı ve projelerin yazılmasıyla ilgili çalışmaları anlatacaklarını söyledi.

Dünya ve Türkiye’deki AR-GE ve inovasyon deneyim ve tecrübelerini aktaracaklarını dile getiren Güneyli, "Dünyada özellikle ses getiren projeler anlamında teknoloji başta olmak üzere birçok alanda, sosyal girişimcilik alanında çeşitli projeler nasıl yapılıyor, bunların genel olarak formları nasıl, hangi kurum ve kuruluşlar proje hibe destek çalışmaları veriyor, bu gibi konularda bugün yaklaşık 5-6 saatlik bir eğitim sürecimiz olacak." şeklinde konuştu.

Eğitim programı kapsamında AR-GE ve inovasyon süreçleri / SWOT Analizi, proje hazırlama teknikleri, proje fonları ve hibe destekleri veren kuruluşlara başvurular, örnek proje taslaklarının incelenmesi, proje yönetimi aşamalarının uygulamalı demosu konularında dersler verilecek.

2. Balkan STK Buluşması İHH Kuzey Makedonya sivil toplum kuruluşları Uluslararası Proje Yazarlığı Eğitimi Sertifika Programı Üsküp