Mamak Belediyesi, deprem bölgeleri için gönüllü berberlik hizmetine aracılık etti

TAKİP ET

Ankara Kuaförler ve Güzellik Salonları Derneği ve Keçiören Berberler Derneğinin işbirliğiyle gönüllü berber ve kuaförler, belediyeye ait otobüsle deprem bölgelerine uğurlandı

Mamak Belediyesi, Ankara Kuaförler ve Güzellik Salonları Derneği ile Keçiören Berberler Derneği işbirliğiyle gönüllü kuaför ve berberler depremzedelere hizmet vermek üzere deprem bölgesine gitti.

Mamak Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediyenin Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye insani yardım gönderilmeye devam ediyor.

Öte yandan depremzedelerin kuaför ve berber ihtiyacına yönelik harekete geçen Mamak Belediyesi, Ankara Kuaförler ve Güzellik Salonları Derneği ile Keçiören Berberler Derneğinin işbirliğiyle, gönüllü berber ve kuaförleri belediyeye ait otobüsle deprem bölgesine uğurladı

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Deprem bölgesinde kardeşlerimizin her ihtiyacına koşmaya, onların isteklerini karşılamaya gayret ediyoruz. Mamak Belediyesi olarak gönüllü berber ve kuaförlerimizi de bölgeye ulaştırdık. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Onlar da üzerlerine düşen görevi hakkıyla yerine getiriyorlar." ifadelerini kullandı.

Ankara Kuaförler ve Güzellik Salonları Derneği DEPREM Mamak Belediyesi