Mamak'ta hizmete girecek üçüncü millet bahçesi, 58 bin 284 metrekare alanda kurulacak

TAKİP ET

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse: - "Yeşil belediyecilik anlayışı ile Mamak'ın yeşil dokusunu artırmaya önem veriyoruz"

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yeşil belediyecilik anlayışı ile hareket ederek Mamak'ın yeşil dokusunu artırmaya önem verdiklerini bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Üreğil Millet Bahçesi ve Mutlu Ege Millet Bahçesi'nden sonra ilçe sınırları içinde üçüncü millet bahçesinin hizmete gireceği belirtildi.

Açıklamada, toplam 58 bin 284 metrekare alan üzerinde kurulacak yeni millet bahçesine Şehit Hamza Sülün adının verileceği, millet bahçesinde yürüyüş ve bisiklet alanları, lavanta bahçesi, rehabilitasyon bahçesi, MAKKOP ürün satış noktaları, okçuluk ve spor tesisi, çocuk oyun alanları, kafeterya ve mescidin yer alacağı bildirildi.

Yeni millet bahçesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mamak Belediye Başkanı Köse, "Yeşil belediyecilik anlayışı ile Mamak'ın yeşil dokusunu artırmaya önem veriyoruz. Şehit Hamza Sülün Millet Bahçemizi de ilk fidanların dikimini gerçekleştirerek halkımızın hizmetine sunacağız." ifadelerini kullandı.


Mamak Belediyesi millet bahçesi