MediaMarkt'tan Club üyelerine özel 3 bin TL'ye varan indirim

TAKİP ET

MediaMarkt, 16 Kasım'a kadar sürdüreceği kampanya ile Club üyelerine özel seçili ürünlerde 3 bin TL'ye varan...

MediaMarkt, 16 Kasım'a kadar sürdüreceği kampanya ile Club üyelerine özel seçili ürünlerde 3 bin TL'ye varan indirimler sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan MediaMarkt, çeşitli avantaj ve hizmetler sunduğu sadakat programı Club üyelerine özel bir kampanya başlattı.

16 Kasım'a kadar devam edecek kampanya kapsamında birbirinden çeşitli ürünlerin yer aldığı sepetlerde tüketicilere 3 bin TL'ye varan indirimler sunulacak.

MediaMarkt'ın Club üyelerine özel uygulayacağı kampanyada, 5 bin TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL, 15 bin TL ve üzeri alışverişlerde 750 TL, 25 bin TL ve üzeri alışverişlerde 1500 TL, 40 bin TL ve üzeri alışverişlerde ise 3 bin TL indirim sağlanacak.

Kampanya, MediaMarkt mağazalarında, mediamarkt.com.tr ya da MediaMarkt mobil uygulamasından 14-16 Kasım tarihleri arasında yapılan alışverişlerde geçerli olacak.

Teknolojiseverler MediaMarkt Club'a tüm MediaMarkt mağazalarından veya mediamarkt.com.tr/CLUBuyelik'e tıklayarak üye olabiliyor.

MediaMarkt