Medicana Sağlık Grubu, Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nın resmi sağlık sponsoru oldu

TAKİP ET

Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Reha Özkaya: - "Avrupa Atletizm Şampiyonası'nın Türkiye'de yapılmasından ve böylesine önemli bir projeye sağlık sponsoru olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz" - "Medicana Sağlık Grubu, sporcuların alandaki ilk müdahale ihtiyaçlarını karşılarken, ambulans ve sağlık ekiplerimiz de alanda hazır bulunacak"

Medicana Sağlık Grubu, 2-5 Mart 2023 tarihleri arasında İstanbul'da Sinan Erdem Spor Merkezi Ataköy Atletizm Salonu'nda gerçekleştirilecek "2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası"nın da resmi sağlık sponsorluğunu üstlendi.

Medicana Sağlık Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, 'Sporun iyileştirici gücü' mottosuyla spor ve sporcunun yanında olan Medicana Sağlık Grubu, bugüne kadar Türkiye genelinde 20'yi aşkın spor kulübünün sağlık sponsorluğunu üstlendi.

Bu çerçevede Grup, dünyanın en eski atletizm şampiyonaları arasında olan "2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası"nın resmi sağlık sponsoru oldu.

İmzalanan sözleşmeyle 47 ülkeden 1.000 civarı sporcunun katılımı ile gerçekleşecek olan şampiyonada tüm sporcuların alandaki sağlık ve ambulans hizmetleri Medicana Sağlık Grubu tarafından karşılanacak.

Ayrıca Kahramanmaraş merkez üssü olan ve 10 ilde yaşanan deprem afeti nedeniyle Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nın bilet gelirleri bu yıl depremzedelere bağışlanacak.

51 ülkeden 1.000 civarı sporcu ve 3 bin üzerinde katılımcı ile gerçekleşecek organizasyona, Avrupa’dan elit sporcuların yanı sıra, atletizm camiasının önde gelen isimleri ve uluslararası spor basını da katılacak.

TRT ekranlarında canlı yayınlanacak müsabakalar, 60'dan fazla ülkede de canlı olarak gösterilecek.

- "Spora destek vermeye devam edeceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Reha Özkaya, Medicana Sağlık Grubu olarak spor ve sağlıklı yaşam konusundaki toplumsal ve kurumsal duyarlılık bilinciyle Türkiye'de pek çok sosyal sorumluluk projelerine imza attıklarını bildirdi.

Özkaya, sporun sağlık üzerinde çok önemli bir etkisi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Gerek üst lig gerek alt liglerde bulunan takımların sağlık sponsorluklarını üstlenerek spora, dolayısıyla da sağlığa katkı vermeye devam ediyoruz. Bu çerçevede, Avrupa Atletizm Şampiyonasının Türkiye'de yapılmasından ve böylesine önemli bir projeye sağlık sponsoru olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz.

Sağlıklı nesillerin devamı için spor hayatımızın elbette merkezinde olmalı. Sporun iyileştirici olduğuna ve sporla iç içe olan bir yaşamın herkes için daha kaliteli olacağına inanmaktayız. Bu nedenle de diğer sağlık sponsoru olduğumuz spor kulüplerinde olduğu gibi Avrupa Atletizm Şampiyonası grubumuz için büyük önem taşımakta. Medicana Sağlık Grubu, sporcuların alandaki ilk müdahale ihtiyaçlarını karşılarken, ambulans ve sağlık ekiplerimiz de alanda hazır bulunacak."

Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası Medicana Sağlık Grubu