Melikgazi'de şikayetlerin arkası kesilmeyince ilaçlama başladı!

TAKİP ET

Sosyal medyada sinek ve sivrisinekler ile şikayetlerin ardı arkası kesilmeyince Kayseri'de pek çok yerde ilaçlama başladı. Melikgazi Belediyesi, havaların ısınmasıyla artış gösteren haşere ve sivrisinekle mücadele çalışmaları kapsamında ilaçlama yaptığını açıkladı.

Sosyal medyada sinek ve sivrisinekler ile şikayetlerin ardı arkası kesilmeyince Kayseri'de pek çok yerde ilaçlama başladı.

Geçtiğimiz günlerde Belsin bölgesinde sinek, sivrisinek ve haşereler konusunda vatandaşların şikayetlerini sosyal medya haber portalı Kayseri Haber Trafik kanalı gündeme getirmişti.

Yapılan bu şikayet paylaşımının altına gelen onlarca yorumda Kocasinan, Melikgazi ve Talas ilçelerinde ya hiç ilaçlama yapılmadığı yada ilaçlamanın etsinin olmadığı vatandaşlar tarafından iddia edilmişti.

Sosyal medya haber portalı Kayseri Haber Trafik kanalının haberlerinin ardından bugün Melikgazi belediyeinden bir açıklama geldi.

İLAÇLAMA ÇALIŞMASI YAPIYORUZ!

Melikgazi Belediyesi, havaların ısınmasıyla artış gösteren haşere ve sivrisinekle mücadele çalışmaları kapsamında ekiplerinin ilaçlama çalışması yaptığını açıkladı.

Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe genelinde rutin olarak her gün iki kez ilaçlama yapıldığını bildirdi.

Halk sağlığını ve huzurunu tehdit eden haşerelere karşı 12 ay boyunca düzenli ilaçlama çalışması yaptıklarını belirten Palancıoğlu, "Bulaşıcı hastalıkların yayılmasında çok etkili olan sivrisineklerle de mücadeleyi önemsiyoruz. Larva ilaçlama çalışmalarımıza sivrisinek üreme riski olan tüm noktalarda devam ediyoruz. Program dahilinde ekiplerimiz 07.00-10.00 ve 19.00-23.00 saatleri arasında ilaçlama yapıyor." ifadesini kullandı.

Haşere ve sivrisinekle mücadele çalışması İlaçlama Melikgazi Belediyesi Kayseri Kayseri Gündem Kocasinan Talas Kayseri Haber Trafik