Menemenspor-Adanaspor maçının ardından

TAKİP ET

Menemenspor Teknik Sorumlusu Recep Yazıcı: "Gol arayan ve topa sahip olup üstün oynayan bizdik" Adanaspor Teknik Direktörü Emrah Bayraktar: "Seyircisiz maçlar oynuyoruz ama seyircili olsa herhalde bundan biraz daha kalabalık olurdu"

TFF 1. Lig'de konuk ettiği Adanaspor'la 0-0 berabere kalan Menemenspor'un teknik sorumlusu Recep Yazıcı, üstün oynayan taraf olmalarına rağmen sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

Yazıcı, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, galip gelebilecekleri müsabakada aldıkları bir puana üzüldüklerini kaydetti.

Maçın ilk 45 dakikalık bölümünde 2-3 net pozisyonlarının olduğunu belirten Yazıcı, şöyle konuştu:

Gol arayan ve topa sahip olup üstün oynayan bizdik. Fakat gol atamadığınız zaman maalesef ki tabelayı değiştiremiyorsunuz. İkinci yarıda eksik kalmamızla beraber oyun formatımız değişti, rakibin de oyun formatı değişti. Yapılan değişiklikler maçın berabere bitmesini sağladı. İki takımın da mücadelesi güzeldi. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız.


- Emrah Bayraktar: Alt sıralarda bir savaş var


Adanaspor Teknik Direktörü Emrah Bayraktar, maçın ilk yarısında sakatlanan Ognjen Ozegovic'in ayağında kırık şüphesinin olduğunu ve hastaneye kaldırıldığını aktardı.

Maçın hakeminin birkaç pozisyonda faul kararı vermediğini ve rakibin sertliğine rağmen tercih haklarını Menemenspor'dan yana kullandığını kaydeden Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü:

Santrforumuz Ozegovic'in çıkması konsantrasyonumuzu düşürdü. Isınmayan Ergin Keleş'in oyuna girmesi ve adapte olması biraz zaman aldı. İlk yarının sonuna kadar oyunda tutunmaya çalıştık. İkinci yarı aynı anlayışla sahaya çıktık. Topa sahip olup pozisyon üretmek amacıyla başladık. Pozisyon üretme noktasında hala problemler yaşıyoruz. Tribünler de bayağı doluydu. Seyircisiz maçlar oynuyoruz ama seyircili olsa herhalde bundan biraz daha kalabalık olurdu. O yüzden dışarıdan bağırışlar rakibi etkiledi. Bu sertliğin sonucu olarak en sonunda bir oyuncuları kırmızı kart gördü.

Bayraktar, rakiplerinin 10 kişi kaldığı andan sonra ciddi bir pozisyona giremediklerini belirterek, Bu haftalarda hiç kimse mağlup olmak istemiyor. Alt sıralarda bir savaş var. Yenemiyorsak yenilmemek de her zamanki gibi önemli. diye konuştu.