MHP İncesu İlçe Başkanı Seçkin Kızılışık mazbatasını alarak görevine başladı

TAKİP ET

Kayseri / MHP İncesu İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Seçkin Kızılışık, mazbatasını alarak görevine başladı.

Kayseri Haberleri : MHP İncesu İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Seçkin Kızılışık, mazbatasını alarak görevine başladı.

MHP İncesu İlçe Teşkilatı tarafından geçen hafta gerçekleştirilen 15. Olağan İlçe Kongresi’nde delegelerin oylarıyla yeniden ilçe başkanlığına seçilen Kızılışık, düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Kızılışık, mazbata töreninin ardından yaptığı açıklamada, yeni dönemde teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

İlçenin gelişimi ve teşkilatın daha da güçlenmesi için ortak akılla hareket edeceklerini belirten Kızılışık, kendisine güvenerek destek veren tüm delegelere teşekkür etti.

Kongreye katılan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un kendisini en başarılı ilçe başkanlarından biri olarak değerlendirmesinin kendisi için ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu vurgulayan Kızılışık, bu güvene layık olmak için çalışacaklarını ifade etti.

Görevi devraldığı günden itibaren vatandaşlarla güçlü bir iletişim içerisinde olacaklarını dile getiren Kızılışık, MHP’nin ilke ve değerleri doğrultusunda İncesu’ya hizmet üretmeye devam edeceklerini kaydetti.

Kızılışık, yeni dönemde teşkilatın tüm kademeleriyle uyum içerisinde çalışarak ilçenin gelişimine katkı sunmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

kayseri Mazbatasını aldı MHP İncesu İlçe Başkanı Seçkin Kızılışık