Milli Görüş'ün Almanya'da topladığı yardım yaklaşık 4 milyon avroya ulaştı

TAKİP ET

İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatı (IGMG) ile Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneğinin, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve...

İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatı (IGMG) ile Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneğinin, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenenler için Almanya'da düzenlediği acil yardım kampanyasına yaklaşık 4 milyon avro bağışta bulunuldu.

Merkezi Almanya'nın Köln kentinde bulunan IGMG'nin genel başkanı Kemal Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, acil yardım kampanyasına katılan herkese teşekkür etti.

Ergün, "Şu ana kadar gönüllüler, bağışçılar acil yardım kampanyamıza 4 milyon avro civarında bağışta bulundu. Hepsine teşekkür ediyorum. Ancak unutulmamalıdır ki kampanyamız devam etmektedir. Şimdi dayanışma vakti. Yardımlarınız için size teşekkür ediyor, duaya ve dayanışmaya devam diyorum." ifadelerini kullandı.

Acil yardım kampanyasına katılmak isteyenlerin, https://www.hasene.org/bagis üzerinden bağış yapabilecekleri belirtildi.

bağış DEPREM yardım