Milli sporcular sponsorluk desteğinden memnun

TAKİP ET

Tuğba Danışmaz: - "Bu desteğin elbette sorumlulukları var" - Hatice Kübra İlgün: - "Bizden sonraki sporculara örnek olmalıyız" - Hakan Reçber: - "Tokyo Olimpiyatları'nda bronz madalya kazanmıştım. İnşallah onu Paris'te altına çevireceğim"

Milli atlet Tuğba Danışmaz, milli tekvandocular Hatice Kübra İlgün ile Hakan Reçber, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile BtcTurk arasında yapılan sponsorluk anlaşmasından memnun olduğunu dile getirdi.

Tuğba Danışmaz, Hatice Kübra İlgün, Hakan Reçber, sponsorluk anlaşmasının imzalanmasının ardından Olimpiyatevi'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Atletizmin değer gördüğü için mutlu olduğunu dile getiren Tuğba Danışmaz, "Amatör olarak biliniyor olabiliriz ama biz de profesyonel olarak çalışıyoruz ve burada sahip çıkıldığımızı hissediyoruz. Bu desteğin elbette sorumlulukları var. Eksik kalma veya başarısızlık korkusu olabilir. Antrenmanlarıma ve antrenörlerime güvendiğim için bu desteğin karşılığını vereceğime söz veriyorum. BtcTurk yanımızda olduğu için mutluyum ve bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.


- Tuğba Danışmaz: "Desteklerle birlikte kafamız daha rahat oluyor"

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda gösterilen performansın üstüne koymak istediklerini vurgulayan Tuğba, "Böyle destekler geldiğinde sporcular, daha rahat bir kafayla müsabakaya çıkıyor. Böyle destekler olmadığında 'Bunun üstesinden nasıl geleceğim' diye düşünüyorsun. Aldığımız paralarla ihtiyacımız olan şeyleri sağlayamıyoruz. Desteklerle birlikte kafamız daha rahat oluyor. Daha iyi odaklanıyoruz ve bu durum çok önemli. Birileri bize inanıyor. Bu süreçte de bizim kendimize inanmamız gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.


- Hatice Kübra: "Paris 2024'te altın madalya kazanmak istiyorum"

Hatice Kübra İlgün ise Paris'te ülkeyi en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirterek, "Tokyo'ya gitmeden önce hep orada Türk bayrağıyla tur atmak istiyordum. Bunun hayaliyle oraya gitmiştim. Bronz madalya kazandıktan sonra da Türk bayrağını orada dalgalandırdım. Paris 2024 için ise sadece altın madalyayı istiyorum. Bunun için de sonuna kadar mücadele edeceğim." ifadelerini kullandı.

Tokyo'da da BtcTurk'un desteğini aldığını söyleyen Hatice Kübra, "Orada bronz madalya aldığım için mutlu olmuştum. Desteklerini sonuna kadar hissetmiştim. Şimdi de TMOK ile anlaştıkları için çok mutluyum. Bizden sonraki nesillere de katkı sağlayacakları için mutluyum. Bizden sonraki sporculara örnek olmalıyız. BtcTurk de sponsorlukla bu duruma önemli katkı sağlayacak. Bu yüzden ben kendilerine teşekkür ediyorum." şeklinde görüş belirtti.


- Hakan Reçber: "Bu tür sponsorluklar oldukça önemli"

Hakan Reçber ise şu anda Paris Olimpiyat Oyunları'na odaklandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Hayatımız genel olarak stresli geçiyor. Antrenmanlarımız çok yoğun. BtcTurk ailesinin bize vermiş olduğu bu destek başarıya giden yolda bize motivasyon sağlayacaktır. Bu tür sponsorluklar oldukça önemli. Olimpiyatlarda çok başarılıyız. Bunu önceki olimpiyatlarda da göstermiştik. Güreşte ve tekvandoda rekorlar kırdık. Başarılı bir ekip olarak oraya gidiyoruz. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda bronz madalya kazanmıştım. İnşallah onu Paris'te altına çevireceğim. Eminim ki milli takım olarak elimizden geleni yapacağız."

Hakan Reçber Hatice Kübra İlgün Tuğba Danışmaz Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi