"Mitinge katılım zorunlu, yoklama alınacak" iddiasına Akay'dan açıklama

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri ziyaretine ilişkin, Kayseri Şeker tarafından çalışanlara gönderildiği iddia edilen ve mitinge katılımın zorunlu olduğu, yoklama alınacağı ifade edilen mesaja Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'dan cevap geldi: "Yanlış yapanlara uymayın!"

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri ziyaretine ilişkin, Durmuş Yılmaz tarafından sosyal medyada paylaşılan, "mitinge katılımın zorunlu olduğu, yoklama alınacağı, mazereti olanların mazeretlerini bildirmesi gerektiği" ile alakalı Kayseri Şeker tarafından gönderildiği iddia edilen whatsapp mesajına ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri ziyaretine katılım zorunlu iddiası

Hüseyin Akay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama;

"Sayın Milletvekilim, sizi devlet adamı ve siyasetçi kimliğinizle takdir ederim. Bu mesaj Kayseri Şeker’in kurumsal kimliği ile ilgisi olmayan, kimden ve nereden çıktığı belli olmayan bir mesaj. Kayseri Şeker iç duyurularını mesajla yapmaz, yazışmayla yapar. Yanlış yapanlara uymay" ifadelerini kullandı.

Kayseri Kayseri Şeker Hüseyin Akay Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Durmuş Yılmaz