MÜSİAD Konteyner Kenti'nin ilk etabı tamamlandı

TAKİP ET

AFAD koordinasyonunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı desteği ve MÜSİAD üyelerinin katkıları ile Kahramanmaraş Elbistan'da inşa edilen MÜSİAD Konteyner Kenti'nin tamamlanan ilk etabı depremden etkilenen vatandaşların kullanımına sunuldu

AFAD koordinasyonunda Kahramanmaraş Elbistan'da inşa edilen MÜSİAD Konteyner Kenti'nin ilk etabı tamamlandı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinden (MÜSİAD) yapılan açıklamaya göre, AFAD koordinasyonunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı desteği ve MÜSİAD üyelerinin katkıları ile Kahramanmaraş Elbistan'da inşa edilen MÜSİAD Konteyner Kenti'nin tamamlanan ilk etabı depremden etkilenen vatandaşların kullanımına sunuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret ettiği MÜSİAD Konteyner Kenti, afet bölgesindeki vatandaşların acil barınma ihtiyaçlarını karşılayacak ve tefrişatlı şekilde hazırlanan konteyner evlerden oluşuyor. Kent ayrıca, idari ve sosyal alanlarıyla bölgedeki vatandaşlara hizmet verecek.

MÜSİAD Konteyner Kenti'nin, konteyner ve altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiği inşaat halindeki diğer etapların da kısa sürede tamamlanarak depremden etkilenen vatandaşların kullanımına sunulacağı bildirildi.

Müsiad