Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi, Keçiören'de açıldı

TAKİP ET

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok: - "Tesisimizde Naim Süleymanoğlu gibi nice başarılı sporcular yetişecek"

Milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun ismini taşıyan ve Keçiören Belediyesince yapımı tamamlanan kapalı spor salonu ve spor kompleksi açıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, açılıştaki konuşmasında Naim Süleymanoğlu'nun bir kahraman olduğunu dünya rekorları kırdığını, defalarca şanlı bayrağı göklere çekip İstiklal Marşı'nı okuttuğunu ifade etti.

Naim Süleymanoğlu Kapalı Spor Salonu'nun yanında park ve yürüyüş yollarının, tenis kortlarının, spor tesislerinin, park ve bahçelerin bulunduğunu, toplam park ve spor tesisi alanının 30 bin metrekare olduğunu anlatan Altınok, "Burayı bir spor adası haline getirdik. İnşallah bu spor tesisimizde Naim Süleymanoğlu gibi nice başarılı sporcular yetişecek." değerlendirmesinde bulundu.

Altınok, çocukların, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora teşvik edilmesi gerektiğini belirterek, "Şehrimizin her tarafını parklarla, spor tesisleri ile nakış nakış örüyoruz. Bunların tamamını da ücretsiz hizmete sunuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesinin 58 milyar lira, Keçiören Belediyesinin bütçesinin 1 milyar 600 milyon lira olduğunu belirten Altınok, "Büyükşehirden daha çok hizmet yapıyoruz. Her gün açılış, her gün temel atma törenleri yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından çekilişle bir kişiye dizüstü bilgisayar, bir kişiye de bisiklet hediye edildi.

Kurdele kesim töreninin ardından spor tesisi hizmete açıldı.

Törene, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un yanı sıra, Keçiören Kaymakamı Mehmet Akçay, ABB Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Türkiye Halter Federasyonu Başkan Vekili Ömer Öztürk, olimpiyat şampiyonu milli halterci Halil Mutlu, Naim Süleymanoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi