NetWork'ten özel parti koleksiyonu

TAKİP ET

NetWork, yeni hazırladığı özel parti koleksiyonuyla tüketicilerinin dikkatini çekiyor.Şirketten yapılan açıklamaya...

NetWork, yeni hazırladığı özel parti koleksiyonuyla tüketicilerinin dikkatini çekiyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, davetler için özel hazırlanan NetWork parti koleksiyonu; tasarımları ve özel kumaş detaylarıyla dikkat çekici bir görünümü modern çizgilerle sunuyor.

Kadınların davetlerde en çok tercih ettiği abiye elbiselerde altın ve gümüş renkler ön plana çıkarken, bu elbiselerde zarafet ve şıklık NetWork çizgisinde yeniden yorumlanıyor.

Kıyafetlerinde rahatlığı da önemseyenler, büstiyerlerle parlak kumaşlı pantolonları kombinleyebiliyor. Siyah kadife, gümüş ve altın rengi ceketler; gümüş ve altın rengi düğmelerle zenginleştiriliyor. Takımların ve eteklerin tamamlayıcısı kazaklarda siyah, altın, gümüş ve kahve renkler kullanılıyor. Deri kabanlar ise soğuk kış günleri ve davetlerde tüketiciler tarafından sıkça kullanılacak parçalar arasında yer alıyor.

Siyah, gümüş ve dore renklerden oluşan rugan topuklu sandalet, bot ve ayakkabılar suni kürk ve taş detaylarıyla dikkat çekiyor. Kolye, küpe, bilezik ve şapkalar ise davetlerin tamamlayıcısı oluyor.

NetWork'ün erkekler için tasarladığı siyah ve altın renkli kadife ceketler davet kıyafetlerine damgasını vururken, şal yaka smokinler ve yelekler ise yeni yıl gecesi ve davetler için ön plana çıkıyor.

Takımların tamamlayıcısı beyaz gömlekler de özel dikim tarzları ve düğme detaylarıyla elegan bir görünüm elde etmeyi sağlıyor. Siyah ve kahve tonlarındaki bağcıklı deri ayakkabılar erkeklerin tamamlayıcı parçalarından biri haline geliyor.

network NetWork parti koleksiyonu