Orta Karadeniz Kariyer Fuarı Samsun'da başladı

TAKİP ET

Sektör temsilcileri ile üniversite öğrencilerinin buluştuğu fuarda Anadolu Ajansı da stant açtı

da stant açtı. Stantta Türkiye ve dünya gündeminin önemli olaylarının kronolojik olarak sunulduğu AA yıllıklarının yanı sıra yayınları tanıtıldı. Öğrenciler, AA standında yoğunluk oluşturdu.

AA standını ziyaret eden OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Anadolu Ajansının insanlığa hakikati iletme noktasında bir güvence olduğunu söyledi.

Fuarın, Türkiye Yüzyılı inşa edecek neslin yetişmesi, gençlerin geleceklerini kurma açısından büyük bir fırsat oluşturduğunu belirten Ünal, "Kuruluşlarımızın hep tanınmaları açısından son derece önemli. Çünkü firmalarımızın ürettiği çok ciddi hizmetler var. Bu hizmetlerin bilinmesi ve erişilebilmesi hangi alanda neler yapılması açısından önemli. Firmalarda aradıkları nitelikli insanları buluyorlar. Anadolu Ajansını ziyaret etmekten mutluyuz. Anadolu Ajansı Türkiye’nin yüz akı. İnsanlığa hakikati iletme noktasında bir güvence oluşturuyor. Bir marka oldu. Ürettiği eserlerle de tarihe miras olarak bırakacaktır. Tebrik ediyorum, hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

ASKON Samsun Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru ise Anadolu Ajansının dünyadaki tüm gelişmeleri doğru bir şekilde aktardığını söyledi.

Ziyaretçilerden üniversite öğrencisi Göktürk Bayrak ise Anadolu Ajansı'nın bilgilendirici bir stant kurduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı Mahmut Aydın Orta Karadeniz Kariyer Fuarı Samsun Samsun Üniversitesi