Özel Günlerde Tercih Edilen Hediye Takılar

TAKİP ET

Doğum günlerinde, evlilik tekliflerinde ve özel günlerde tercih edilen takılar kadınların en çok sevdiği hediyeler arasındadır. Yüzük, kolye çeşitleri ile birlikte hediye edeceğiniz takılar oldukça anlamlı ve değerlidir. Takıların günümüzde kullanım şıklığı ve zarafeti olarak pırlanta modelleri tercih edilir. Birçok kesim ve tarzları ile karşımıza çıkan pırlanta modelleri oldukça ışıltılı ve göz alıcıdır ve özel günlerde tercih edilen hediye takılar arasında yer alır.

Özel günlerde tercih edilen hediye takılar... Oval, köşeli, yuvarlak olarak üretilen bu taşlar, elmas madeninin belirli formlarda kesilmesi ile elde edilir. Günümüzde en çok tercih edilen köşeli baget modelleri oldukça kullanışlı ve şıktır.


Kolye ve yüzük modelleri ile karşımıza çıkan baget modelleri, pırlantanın özelliğine ve ağırlığına göre değişir. Her pırlantanın maddi değeri ve özelliği birbirinden farklıdır.

Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz pırlanta takılar oldukça anlamlı ve zariftir. Emel Pırlanta sitesinden çeşitlerini inceleyebilirsiniz.

Pırlanta Kolye
 
Elmas madeninin belirli kalıplar da kesilmesi ile elde edilen kolyeler oldukça zarif ve anlamlı modelleri ile birlikte karşımıza çıkmaktadır. Sevdiklerinizin gerdanında şık ve zarif takılar oldukça şık bir görüntüye sahip olması ile birlikte manevi anlamı ve değeri çok özeldir. Birçok kesim modelleri ile karşımıza çıkan pırlanta taşları kolye formlarında da karşımıza çıkar. 

Bu tarz kolye ve takı çeşitlerini https://www.emelpirlanta.com/ sitesinden satın alıp sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Pırlanta baget kolye olarak üretilen kolye tarzları zarifliği ile birlikte değerli taşlardan üretilmesi maddi değerini arttırır. Pırlantanın maddi değeri ağırlığına ve parlaklığına göre belirlenir. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz hediyelerde maddi değeri ikinci planda olduğu için her zaman hediyenin anlamı ve düşünülmesi daha önemlidir.


Pırlanta Takıların Fiyatları

Pırlanta takıların fiyatları karat ve ağırlığına göre belirlenir. Bir karat ağırlığı 100 eşit puana bölünür. Yarım karat ağırlığı ise 0.50 eşit puana bölünür. Kesim ve modelleri ile değerlendirilen oval, yuvarlak, baget modelleri kolye ve yüzük çeşitleri ile karşımıza çıkar. Pırlanta baget yüzük ve baget kolye çeşitleri kadınların en çok tercih ettiği modeller arasındadır. Fiyat aralıkları parlaklığına ve ağırlığına göre değişir. Pırlantada berraklık ve parlaklık oldukça önemlidir. Parlak ve şık tasarımları Emel Pırlanta sitesinden ulaşabilirsiniz. 

emel pırlanta pırlanta kolye pırlanta takılar takı fiyatları takı modelleri