ÖZEL HABER GÜNDEMİ / 17 Ocak 2024

TAKİP ET

ANADOLU AJANSI

gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, spor kategorisinde Mauro Icardi'nin yer aldığı 2 fotoğrafı beğendi

- Başkan Özbek:

- "Galatasaray kenetlendiği zaman, tek yumruk haline geldiği zaman hiçbir organizasyon tesir edemez. Burada camiamızın üzerine düşen görev, birlik ve beraberliği daha yukarı çıkarmak"

- "Türkiye'de 6-12 yaş arasında pırıl pırıl yeni bir jenerasyon var. Nereye giderseniz gidin, hangi takımı tutarsa tutsun, çocuklar Icardi selamı veriyor. Benim torunlarım Icardi'nin sevincini taklit etmeye çalışıyor"

- "Icardi çok önemli bir karakter. Duruşu, performansı, kulüp içindeki tavrıyla Galatasaray'a gelmiş önemli futbolculardan bir tanesi. Onun için Icardi'ye hem Türk futbol camiası hem de Galatasaray camiası sahip çıkmalı"

(Emrah Oktay/İstanbul) (Fotoğraflı-Görüntülü)


12- Sinan Kaloğlu'ndan Gençlerbirliği camiasına çağrı:

- "Oyuncularımızın maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var. Her şeyin en iyisini hak ediyorlar ama kulübümüzde hem ekonomik kriz hem de belirsizlik var"

- "Futbolcularımız çok büyük fedakarlık yapıyor. Bu fedakarlıkların karşılığını şu anda alamıyorlar. Başkanımız ve yönetim kurulumuz ellerinden geleni yapıyor. Bütün camianın özellikle Başkan Niyazi Akdaş ve yönetimin etrafında toplanması lazım"

(Halil İbrahim Avşar/Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)


***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

17 Ocak 2024 özel haber gündemi