Özhaseki ile küslükler bitti, 4 Başkan bir araya geldi! Palancıoğlu Büyükşehir Belediye başkanı mı olacak?

TAKİP ET

Kayseri'de özlenen tablo gerçekleşti. Uzun zamandır bir araya gelmeyen 4 başkan bir araya geldi. Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu Büyükşehir Belediye başkanı mı olacak?

Kayseri'de özlenen tablo

Siyasi kulislerde Palancıoğlu ile Çolakbayraktar'ın kırgın olduğu bilinmekte idi. Ramazan Ayı içerisinde Kayseri siyasetinin markalaşmış ismi Mehmet Özhaseki tarafından düzenlenen toplantılar meyvesini verdi. Küslükler bir kenara bırakıldı ve uzun bir aradan sonra 4 başkan bir araya geldi.

Bugün akşam saatlerinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın bir otomobil içerisinde poz verdi.



Direksiyonda Palancıoğlu'nun olduğu fotoğraf yeni dedikoduları da beraberinde getirdi.

Sağlık sorunları olduğu bilinen Kayseri Büyükşehir Belediyesinde para kalmadığını söyleyerek 1-2 kez istifanın eşiğinden döndüğü söylenen, son dönemde hem siyaset hemde proje üretme konusunda sıkıntı yaşayan Memduh Büyükkılıç'ın yerine Palancıoğlu'mu geçecek sorusunu gündeme taşıdı.


Peki Başkanların performansı nasıl? Belediye karnesi ne?

Her belediyenin kendine has bir karnesi var. Bu karneyi en çok etkiyen pandemi süreci oldu. Pandemi süresinde bünyesi kilitlenen evden çıkamayan başkanları gördü Kayseri. Şimdi sıra değerlendirmede.


Memduh Büyükkılıç'ın Büyükşehir Karnesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,

  • Proje ve kaynak üretme konusunda sıkıntı yaşıyor,
  • Belediyenin büyük miktarda borcu olduğu iddiası konuşuluyor,
  • Pandemi döneminde uzun zaman ortalarda görünmedi,
  • Eski sempatisini kaybettiği biliniyor,
  • Halk desteğinin azaldığı yapılan anketlerde çıkıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Memduh Büyükkılıç Melikgazi Belediyesi Mustafa Palancıoğlu Kocasinan Belediyesi Ahmet Çolakbayraktar Talas Belediyesi Mustafa Yalçın Mehmet Özhaseki