Pendik'te yol verme kavgasında bir kişiyi yaralayan şüpheli adliyeye sevk edildi

TAKİP ET

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeye gönderilmek üzere Pendik'te hazırlanan yardımların...

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeye gönderilmek üzere Pendik'te hazırlanan yardımların yüklendiği tırın yolu kapattığı iddiasıyla çıkan silahlı kavgada bir kişiyi bacağından yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı, adliyeye gönderildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Pendik'teki Şahkulu Sultan Külliyesi Mehmet Ali Hilmi Dede Baba Araştırma, Eğitim ve Kültür Vakfının önünde dün gerçekleşen silahlı kavga olayına ilişkin çalışma başlattı.

Yapılan incelemede, yardımseverlerin, depremzedeler için cemevinde toplanan yardım malzemelerini tıra yükledikleri sırada oradan geçmek isteyen bir otomobil sürücüsü Ömer A'nın (24) yolun kapatıldığı gerekçesiyle ekiptekilerle tartıştığı ve sonrasında olay yerinden ayrıldığı tespit edildi.

Bir süre sonra geri dönen Ömer A'nın otomobilden inerek tartışmaya başladığı Murat E'nin bacağına ateş ettiği ve yaya olarak olay yerinden kaçtığı belirlendi.

Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, Ömer A'yı olaydan kısa bir süre sonra Pendik'te yakaladı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ömer A, adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Eğitim ve Kültür Vakfı Pendik silahlı yaralama Şahkulu Sultan Külliyesi Mehmet Ali Hilmi Dede Baba Araştırma yardım tırı