Pendikspor-Altınordu maçının ardından

TAKİP ET

Pendikspor Teknik Sorumlusu Uğur Okur: "Sahada oyuncu arkadaşlarımız verilen görevi eksiksiz yerine getirdi. Çok büyük karakter ortaya koydular" - Altınordu Teknik Sorumlusu Çağatay Şalap: "Maçı kaybetme sebeplerinden bir tanesi bireysel hata, diğeri de savunma geçişlerinde takımımızın doğru pozisyon alamaması"

Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında konuk ettiği Altınordu'yu 2-1 yenen Pendikspor'da teknik sorumlu Uğur Okur, oyuncularının sahada verilen görevi eksiksiz yerine getirdiğini ve büyük karakter ortaya koyarak maçı kazandıklarını söyledi.

Pendik Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pendikspor Teknik Sorumlusu Uğur Okur, maç öncesi sahaya depremzedelere yardım için bin futbol topu atan taraftara teşekkür ederek, "Bu afet olduğu andan itibaren ortaya koydukları insanüstü mücadele, organizasyon, oralardaki insanlar için bir şeyler yapabilme isteği inanın ki hepimizi çok duygulandırdı. Biz de ne katkıda bulunabiliriz diye sürekli düşünüyoruz. İnşallah bir nebze olsun oradaki insanların yaralarına merhem olabiliriz. Tabii bu, bugünde kalmayacak. Biz Pendikspor ailesi olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Maçla ilgili de izleyenler için güzel bir karşılaşma olduğuna vurgu yapan Okur, şunları kaydetti:

"En azından bu karanlık günlerde bir umut ışığı verebildiysek ne mutlu bizlere. Biz Pendikspor olarak yolumuza devam edebildiğimiz için çok mutluyuz. Altınordu takımı da ortaya koyduğu vizyonla ülkemizin gözbebeği takımlarından biri. Onlara da geri kalan maçlarında başarılar diliyorum. Futbolun birleştirici gücü, acıları unutturma gücü inanın çok önemli. İnsanların giydikleri formayla mutlu olması, acısını unutması bizi daha çok cesaretlendiriyor. Yoksa, futbolcuların eşleri, bizim eşlerimiz, inanın çok motivasyonları düşüktü. Bu maça hazırlanırken bunun sıkıntısını çok yaşadık. Ama teknik direktörümüz Osman Özköylü başta olmak üzere son birkaç gündür bu konu üzerine çok büyük emek verdik. Sahada da oyuncu arkadaşlarımız verilen görevi eksiksiz yerine getirdi. Çok büyük karakter ortaya koydular. Onlara da teşekkür ediyorum."


- Altınordu Teknik Sorumlusu Çağatay Şalap'ın açıklamaları


Altınordu Teknik Sorumlusu Çağatay Şalap ise ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini ve depremzedelere hep birlikte destek olduklarını kaydederek, "Ülke olarak zor zamanlarda hep bunların üstesinden geldik ve geleceğiz de." diye konuştu.

Şalap, kaybettikleri maçla ilgili de "Bugün öndeyken skoru koruyamadığımız bir maçta geriye düştük ve maçı kaybettik. Bunun sebeplerinden bir tanesi bireysel hata, diğeri de savunma geçişlerinde takımımızın doğru pozisyon alamaması. Bunun üzerinde çalışacağız. Kazanmak için gelmiştik ama olmadı. Önümüzde Göztepe maçı var. İnşallah onu kazanacağız ve yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Çağatay Şalap Uğur Okur