PeP, Dell Technologies işbirliğiyle altyapısını yeniledi

TAKİP ET

PeP Genel Müdürü Mehmet Sadioğlu: - "Dell'in teknolojik çözümleriyle bir araya gelerek müşterilerimize hızlı ve güvenilir hizmet sunmayı amaçlıyoruz"

Finansal teknoloji şirketi Paladyum Elektronik (PeP), Dell Technologies ile altyapı yenileme çalışmasına imza attı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, sektördeki dinamik değişimlere ayak uydurarak daha ileri düzeyde hizmet sunma hedefi doğrultusunda Dell Technologies ile işbirliği yapan PeP'in mevcut altyapısı, Dell Technologies'in uzmanlığı ve yenilikçi ürünleriyle yenilendi.

Bu işbirliği sayesinde sistem donanımlarını yenileyerek daha verimli ve ölçeklenebilir bir yapıya kavuşan PeP, müşterilerine daha hızlı ve kaliteli hizmet sunarken, Dell ise "Fintech" alanındaki varlığını güçlendirdi.

- "Teknolojik yeniliklere yatırım yapmaya devam ediyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen PeP Genel Müdürü Mehmet Sadioğlu, söz konusu işbirliğiyle, finans sektöründeki dijitalleşme trendlerine hızlı bir yanıt verdiklerini belirtti.

Sektörlerinin sürekli değişen dijital dinamiklere ayak uydurması gerektiğini kaydeden Sadioğlu, "Bu nedenle PeP olarak, müşterilerimize en iyi finansal deneyimi sunmak için teknolojik yeniliklere yatırım yapmaya devam ediyoruz. Dell'in teknolojik çözümleriyle bir araya gelerek müşterilerimize hızlı ve güvenilir hizmet sunmayı amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Dell Türkiye ve eCIS Ülke Müdürü Işıl Hasdemir ise girişimin, Dell'in teknoloji odaklı çözümlerini daha geniş bir kitleye sunma fırsatı yarattığını aktararak, bu işbirliğinin müşterilere daha iyi hizmet sunma taahhüdünü güçlendirmek adına önemli bir adım olduğunu vurguladı.

İş ortaklarıyla birlikte Fintech alanında müşterilerine sıra dışı çözümler sunmak için çalıştıklarını belirten Hasdemir, "PeP gibi bir öncü şirketle işbirliği yapmak, müşterilerimize daha da fazla değer katmak için büyük bir fırsat sunuyor. Birlikte, finans sektöründe dijital dönüşümün ön saflarında yer alacağız." değerlendirmesinde bulundu.

altyapı yenileme Dell Technologies Paladyum Elektronik PeP Genel Müdürü Mehmet Sadioğlu