Petrol Ofisi, Texaco markalı madeni yağ ürünlerinin satışına başladı

TAKİP ET

Petrol Ofisi, madeni yağ markası Texaco ürünlerinin Türkiye'de üretim ve satışına başladı.Şirketin açıklamasına göre, Petrol Ofisi Madeni...

Petrol Ofisi, madeni yağ markası Texaco ürünlerinin Türkiye'de üretim ve satışına başladı.

Şirketin açıklamasına göre, Petrol Ofisi Madeni Yağlar'ın Derince'deki tesislerinde geçen yıl kasımda ilk üretimi gerçekleştirilen Texaco, bu yıl pazara giriş yaptı.

Ocakta başlatılan Texaco Roadshow ile 25 ildeki 62 sanayi sitesi ziyaret edilerek, yaklaşık 20 bin ustaya ürünlerin tanıtımı yapıldı. Texaco, son olarak bu yıl 26'ncısı düzenlenen Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı – ICCI 2022'de stant açtı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Petrol Ofisi Teknik Hizmetler Kıdemli Mühendisi Efecan Demirci, talep ve ihtiyaçlara göre gelişen ekipman tasarımlarından kaynaklı problemlerin zaman zaman ortaya çıkabildiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Biz de bu problemler için teknik yaklaşımımızla yenilikçi çözümler geliştiriyoruz. Texaco olarak, gaz motorlarının arıza kök sebeplerine yönelik yaptığımız araştırmalarda, bu arızaların %25’inin yeni nesil ileri teknolojili Texaco HDAX yağları ile, %23’ünün ise Texaco antifriz ürünleriyle minimize edilebileceğini ortaya koyduk. Geliştirdiğimiz bu çözümler ile yağ ve antifriz değişim zaman aralıklarını daha da uzatmanın yanında, ekipman ömürlerinde de dikkate değer bir artış sağladık.