Pluxee Sinema Günleri açık havada sinema keyfi sunuyor
İstanbul - Pluxee'nin katkılarıyla düzenlenen Pluxee Sinema Günleri, temmuz-eylülde açık havada sinema keyfi sunuyor.
İstanbul Haberleri - Pluxee'nin katkılarıyla düzenlenen Pluxee Sinema Günleri, temmuz-eylülde açık havada sinema keyfi sunuyor.
Pluxee'den yapılan açıklamaya göre, Zorlu PSM'deki Vestel Amfi'de, sinemanın zamansız, klasik yapımları ile yeni filmler, sinemaseverlerle buluşacak.
Pazartesi ve perşembe akşamları ücretsiz düzenlenecek etkinlik kapsamında, bu akşam La Cocina, 21 Temmuz'da Pulp Fiction, 28 Temmuz'da Dr. Strangelove ve 31 Temmuz'da Julie & Julia filmleri izlenebilecek.
Rezervasyon zorunluluğu bulunan etkinlikle ilgili detaylı bilgiye https://www.zorlupsm.com/etkinlikler sayfasında yer alan Pluxee Sinema Günleri başlığından ulaşılabilir.