Saadet Partili Kılıç: "İktidar için en iyi depremzede kendilerine itaat eden depremzededir"

TAKİP ET

Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, "Mevcut iktidar için en iyi depremzede kendilerine oy verip...

Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, "Mevcut iktidar için en iyi depremzede kendilerine oy verip itaat eden depremzededir." dedi.

Kılıç, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, 6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçtiğini, bu süreçte vatandaşların ve sivil toplum örgütlerinin üzerine düşeni yapmaya gayret ettiğini ancak iktidarın vazifesini yerine getirmediğini söyledi.

Depremden etkilenen illerin yalnızlığa ve kimsesizliğe mahkum edildiğini belirten Kılıç, "Sivil toplum kuruluşları vasıtasıyla yardımlar gitmemiş olsaydı durum çok daha vahim olacaktı. Mevcut iktidar için en iyi depremzede kendilerine oy verip itaat eden depremzededir." diye konuştu

Kılıç, deprem bölgesindeki çiftçilerin üretimi durdurduğunu, gençlerin göç ettiğini, şehirlerin ve köylerin boşaldığını kaydetti.

Deprem sonrası yapılacak işlerin konut ve altyapı ile sınırlı olmadığını dile getiren Kılıç, "Toplumsal bağları bir araya getirecek, başta Hatay olmak üzere illerimizin demografisini muhafaza edecek çalışmalar mutlaka yapmalıydı ancak bu alanda yetersiz kalındı." değerlendirmesinde bulundu.

Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç