Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan "yeni yüzyıl" açıklaması:

TAKİP ET

"Yeni yüzyıl, ilk olarak ahlaki ve manevi değerlerimizi yeniden üstlenme, benimseme, tatbik etmekle başlayabilir"

ANKARA Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti'nin "yeni yüzyıl" söylemini eleştirerek, "Yeni yüzyıl, ilk olarak ahlaki ve manevi değerlerimizi yeniden üstlenme, benimseme, tatbik etmekle başlayabilir." dedi.

Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, iktidarın, Türkiye'nin yeni yüzyılına ilişkin ortaya attığı yeni sloganla, "eskimiş politikaları yeni ambalajlarla piyasaya sürmenin" gayreti içinde olduğunu ileri sürdü.

"Kırk mazeret, bir icraatın yerini tutmaz" diyen Karamollaoğlu, "süslü cümleler ve büyük sloganların bir ülkeyi yönetmeye yetmeyeceği, yeni yüzyılı inşa edebilmek için yeni bir anlayışa ve yeni bir iktidara ihtiyaç duyulduğu" görüşünü dile getirdi.

Temel Karamollaoğlu, "Ahlaki ve manevi değerleri şartlara göre şekillenen zihniyet sahipleri, yeni bir şey ortaya koyamazlar. Ancak eskiyi yeni gibi takdim etme yoluna girerler. Yeni yüzyıl, ilk olarak ahlaki ve manevi değerlerimizi yeniden üstlenme, benimseme, tatbik etmekle başlayabilir. Ardından adaletin tesisi gelir, adalet mülkün temelidir." ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, iktidara gelmeleri halinde izleyecekleri politikalara değinerek, "Dışarda anormallikleri normalleşme olarak takdim eden, içeride başka bir siyasi partiye haram ilan ettiğini işine gelince kendine mübah gören bu iki yüzlü siyasete kesinlikle son vereceğiz. 'Başkası yaparsa haram, ben yaparsam elbette mübahtır' mantığı tarihe karışacak." diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Türkiye yüzyılı