Saadet Partisinde Asiltürk Depremi!

TAKİP ET

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, partisini sosyal medya üzerinden eleştirdi. Asiltürk'ün sözleri Saadet Partisinde deprem mi oluyor derken sözleri Cumhur İttifakının yeni ortağı Saadet mi oluyor sorusunu akıllara getirdi. Asiltürk sosyal medya paylaşımında, "İnşallah, önümüzdeki kongrede alacağımız kararlarla, Saadet Partimiz, kuruluşundaki değerleri savunur hâle gelir' dedi.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, partideki bazı konuları yüksek dozda eleştirdiği sosyal medya paylaşımı ile dikkatleri çekti.

Saadet Partisi içerisinde yeni bir liste hazırlayacağı belirten ve sözlerine devam eden Oğuzhan Asiltürk, "Güçlü bir Saadet Partisi teşkilâtı oluşturmak ve yukarıda durumlarını anlattığım gençleri, Millî Görüşe kazandırmak için, benim gözetimimde, geniş istişarelerle bir liste hazırlanacak ve kongre başkanlığına sunulacak. Rabbimiz hayırlı hizmetler yapmalarını nasip eylesin" ifadelerini kullandı.


Daha önceki sosyal medya paylaşımında ise Saadet Partisi'ne neden oy verilmediği şu sözlerle anlatmıştı, "İnançlı olduklarını söyleyen gençlere, hangi partiye oy veriyorsunuz diye sorulunca, hiçbir partiye oy vermiyoruz diyorlar. Anket görevlisi sizin inancınıza uygun bir parti var. Saadet Partisi, ona niçin oy vermiyorsunuz diye sorunca, gençler biz o partinin de bizim inançlarımızı, savunduğunu duymadık. Basında yer alan haberleri izliyoruz, o parti de diğer partiler gibi sâdece iktidarı tenkit ediyor diye cevap veriyor..." 

oğuzhan asiltürk saadet partisi saadet partisi deprem