Samsung Electronics, Paris 2024 Olimpiyat kampanyasını başlattı

TAKİP ET

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve Üst Yöneticisi TM Roh: - "'Yeniliğe açık olan her zaman kazanır' kampanyamızla Paris 2024'te yeni deneyimler sunarak ve uygun bir bağlam kurgulayarak olimpiyat takipçileri ile sporcuları her zamankinden daha fazla yakınlaştıracak olmanın heyecanını duyuyoruz"

Samsung Electronics Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları Paris 2024 yaklaşırken olimpiyat kampanyasının startını verdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Global Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları partneri Samsung Electronics, Paris 2024'e 100 günden az bir süre kala "Yeniliğe açık olan her zaman kazanır" kampanyasını resmi olarak başlattı.

Samsung’un bu yıl ocak ayında duyurduğu ve açık fikirli olmanın yeni perspektiflerin ve sonsuz olasılıkların önünü açabileceği fikrini yansıtan "Yeniliğe açık olan her zaman kazanır" mesajı, Paris 2024 kampanyasının merkezinde yer alacak.

Duyurulan program kapsamında Samsung Galaxy Takımı üyeleri Fransa’dan kaykaycı Aurélien Giraud, Almanya’dan paralimpik kısa mesafe koşucusu Johannes Floors ve Fransa’dan break dansçı Sarah Bee'nin hikayelerinin izini süren “yeniliğe açık olan her zaman kazanır” mottosu hayat bulacak.

Kampanya, yeniliğe açık olmanın olağanüstü başarıların önünü açabileceğini göstermeyi amaçlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) TM Roh, Global Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları partneri Samsung Electronics olarak, yaklaşık 40 yıldır yenilikçiliği teşvik ettiklerini vurgulayarak, "Bu anlayışla Olimpiyatlarda en yeni teknolojileri ve deneyimleri sunuyoruz. Olimpiyatlardan keyif alma biçimimiz zaman içinde önemli ölçüde değişti ve teknoloji, Olimpiyat ruhunun yaşatılmasında kritik bir rol oynadı. Bu rol şimdi, Paris 2024’ün açıklık temalı 'Games Wide Open' sloganının vurgusuyla daha da önem kazanıyor. Biz de 'Yeniliğe açık olan her zaman kazanır' kampanyamızla Paris 2024'te yeni deneyimler sunarak ve uygun bir bağlam kurgulayarak Olimpiyat takipçileri ile sporcuları her zamankinden daha fazla yakınlaştıracak olmanın heyecanını duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

- Bu sergi Olimpik ve Paralimpik sporcuların olağanüstü ruhunu yansıtıyor

Samsung bu sergiyi tasarlarken, Olimpik ve Paralimpik sporcuların olağanüstü ruhunu yansıtan, sürekli sınırları zorlayan ve olasılıkları yeniden tanımlayan bir vizyoner olan Pritzker Ödüllü mimar Jean Nouvel ile işbirliği yaptı.

Aydınlanma Çağı’nın Paris salonlarından esinlenilerek tasarlanan mekan, inovasyona açık olma, ahenk ve bağlantı kavramlarını çağrıştıran yansıtma ve optik illüzyonlar aracılığıyla yeni perspektiflere ve olasılıklara açık olma fikrini vurguluyor.

Jean Nouvel ise şu açıklamada bulundu:

"Sergi alanı bir bütün olarak Samsung'un inovasyona açık olma fikrine öncülük edişini vurgulayan bir biçimde tasarlandı. Soyut biçimlerle oluşturulan cephe üzerinde bir anda belirip kaybolan hareketlerin ve ışıkların yansımaları sergileniyor. Lobideki mat ve görüntüleri yansıtan beyaz aynalar ise misafirleri en son inovasyonları keşfetmeye davet ediyor."

Olympic rendezvous Samsung Sergisi, Avenue des Champs-Élysées 125 adresinde, 3 Mayıs'tan 31 Ekim'e kadar Pazartesi-Cumartesi 10:00-20:00 ve Pazar günleri 11:00-20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yaz boyunca bir dizi özel etkinliğe ev sahipliği yapacak olan sergi, Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları hakkında detaylı bilgi almak isteyen herkese açık olacak.


Samsung Electronics Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları Paris 2024